Вогненний ІмбустерпродукцiяКонтакти
Кошик( 0 )
Вогненний ІмбустерпродукцiяКонтакти
F A Q
Що таке Комбуча?
Комбуча — це злегка газований ферментований чай, що містить живі культури, які сприяють травленню.
Яка вона на смак?
Комбуча — ферментований напій, продукт бродіння, тому він має трохи різкуватий смак.
Наші рецептори настільки звикли до солодких напоїв, що терпкий і злегка незвичайний смак чайного гриба може спочатку виявитися для вас несподіваним. Але не хвилюйтеся, з часом ви будете все більше й більше хотіти пити цей напій.
Чому варто пити Комбучу?
Перш за все тому, що вона має корисні властивості та сприяє здоровому способу життя, крім того, вона ідеально втамовує спрагу й чудова на смак. Спробуйте Комбучу хоча б раз — і вона назавжди полонить ваші бажання.
Чому Комбуча коштує дорожче за інші вже знайомі нам газовані напої?
Це пов’язано з якістю натуральних інгредієнтів, що входять до її складу, а також зі складністю технологічного процесу, пов’язаного з її виготовленням. Для порівняння, у багатьох західних країнах Комбуча коштує удвічі дорожче, ніж Jiva Комбуча в Україні.
Який вміст кофеїну в пляшці Комбучi?
Вміст кофеїну в пляшці Jiva Комбуча становить до 10 мг. Багато це чи мало? До прикладу, у дієтичній колі — 42 мг кофеїну.
Чи можна змішувати Комбучу з алкоголем?
Нам подобається хід ваших думок. Вибір за вами. Це залежить від вашого бажання і можливостей організму.
До речі, деякі з видів нашої Комбучі добре поєднуються з алкоголем. Рекомендуємо почати зі смаків «Пурпурова Мері», «Лаймонадна» і «Імбир»
Скільки Комбучі я маю пити?
Організм кожної людини унікальний, всі його органи і системи реагують по-різному на окремі види продуктів.
Ваш організм сам підкаже, від якої кількості випитого напою ви будете почуватися комфортно.
Ми рекомендуємо для початку випивати по 1 пляшці (330 мл) Комбучі в день і зі звиканням до цього напою довести щоденне споживання її до 1–1,5 літра.
Що станеться, якщо я вип’ю занадто багато Комбучі?
Постараємося відповісти на ваше запитання максимально делікатно.
Якщо буде порушено баланс між бажанням і можливостями вашого організму, вам доведеться навідуватися в туалет частіше, ніж зазвичай.
Чи безпечна Комбуча для дітей?
Хоча Jiva Комбуча і безалкогольна, а вміст кофеїну в ній досить низький, проте дитячий організм більш чутливий, ніж дорослий, до таких напоїв.
З цієї причини ми не рекомендуємо Комбучу дітям до 6 років.
Починаючи із 6-річного віку можна щодня потроху пити Комбучу.
Що ви маєте на увазі під живими культурами?
Перш за все це корисні бактерії, схожі на ті, які містяться в йогурті.
Не переживайте: Комбуча — «живий чай», вона не підриває основ веганства, а є його логічним продовженням.
Що станеться, якщо я струсну пляшку Комбучі?
Хочемо вас заспокоїти: Комбуча — не граната, вона не вибухне, але може спричинити певні незручності.
Якщо ви хочете поекспериментувати, приготуйте про всяк випадок змінний одяг
Наскільки шипуча Jiva Комбуча?
Наша Комбуча — слабогазований напій.
Рівень його газації можна порівняти з рівнем газації таких сортів пива, як лагер і ель, що значно нижче звичних нам різних видів коли.
При цьому важливо відзначити, що Комбуча потребує суворого дотримання умов зберігання, оскільки є продуктом бродіння і може природно насичуватися вуглекислотою значно більше, якщо зберігається у теплі.
Чи є в Jiva Комбуча алкоголь?
У процесі приготування Jiva Комбуча ми використовуємо спеціальну технологію фільтрації, яка дозволяє нам зберегти всі смакові й корисні властивості напою з рівнем вмісту етанолу нижче 0,5 % дозволених для безалкогольних напоїв. Для порівняння: у квасі дозволяється вміст рівня алкоголю до 1,2%.
Чи можна вживати Комбучу під час вагітності?
Ми не проти, але рекомендуємо проконсультуватися з лікарем.
Чи можна пити продукт після закінчення терміну придатності?
Ми рекомендуємо вживати Jiva Комбуча в терміни, зазначені на етикетці.
Чи пастеризована Jiva Комбуча?
Ні. Ми б такого не допустили. Наша Комбуча жива і непастеризована.
Чи безпечно пити Jiva Комбуча, якщо її не зберігати в холодильнику?
Наша Комбуча не бродитиме, якщо її ненадовго залишити за кімнатної температури.
Однак ці умови будуть викликати повільне відмирання корисних бактерій, а також негативно впливати на профіль карбонізації. Оскільки Jiva — живий продукт, завжди тримайте Комбучу в холодильнику (2 – 6 °C). Крім того, Комбуча завжди має зберігатися у вертикальному положенні.
Чому ваша Комбуча така кисла?
Це не зовсім так, як і твердження, що Jiva Комбуча дуже солодка.
Оскільки рівень PH у Комбучі досить високий, то людині, яка скуштувала напій уперше, він може здатися кислуватим. Нехай це вас не бентежить: якщо ви будете пити цей напій регулярно, відчуття гарантовано зміняться.Якщо ви зважилися спробувати Комбучу, рекомендуємо почати зі смаку «Чорненька Ягоденька», який відчувається солодшим.
Чому ваша Комбуча така солодка?
Це не зовсім так. Насправді наша Комбуча в середньому містить від 5 до 6 г цукру на 100 мл напою, що є середнім світовим показником.
На відміну від «чайного гриба» домашнього приготування, наша Комбуча може здаватися солодшою, оскільки ми додаємо соки і екстракти різних корисних фруктів, ягід, рослин або овочів.
Якщо ви віддаєте перевагу напоям з «кислинкою», пропонуємо вам спробувати Jiva зі смаками «Імбир» і «Лаймoнадна».