This post is also available in: RU (RU)

Місія

В епоху надмірної корпоративної жадібності, нескінченної гонитви за прибутком мегакорпорації створюють продукти харчування, додаючи в них консерванти, барвники, стабілізатори та підсилювачі смаків, аргументуючи свої дії потенційною нестачею свіжих продуктів і гострою потребою нагодувати весь світ. Найчастіше це пов’язано з банальним здешевленням виробництва продуктів і термінами їх зберігання. Безумовно, значно дешевше вирощувати ГМО-рослини, стійкі до будь-яких пестицидів і гербіцидів, та виробляти з них продукти харчування, які можуть зберігатися роками на полицях магазинів. Ось і весь секрет успіху. А далі мільярди, витрачені на рекламу, буквально волають про те, як це смачно.

Але часи змінюються. У зв’язку з постійним зростанням у світі серцево-судинних і онкологічних захворювань, а також діабету споживачі все більше й більше цікавляться органічними і натуральними продуктами.

Як казав Гіппократ в ІV столітті до н. е.: «Хай буде їжа твоя ліками твоїми». Це висловлювання філософа сьогодні як ніколи актуальне.

Цей принцип покладено в основу створення Jiva Комбучa.

Ми виробляємо Комбучу невеликими партіями, тільки з натуральних компонентів без додавання будь-яких шкідливих речовин. В наші рецептури входять соки із корисних фруктів, ягід і овочів. Додаємо відомі цілющі екстракти і настої, щоб ви могли ознайомитися з цими інгредієнтами й відкрити новий світ корисної та здорової рослинної їжі.

Наша Комбуча — це також міст із сьогодення в минуле, це символ дитинства, жива поштова листівка пам’яті й любові до наших бабусь і дідусів, до наших батьків, до тієї Комбучі на ім’я «чайний гриб», яка стояла практично в кожній родині на підвіконні у трилітровій банці. Чи відрізняється сьогоднішня Комбуча від того чайного гриба, яким вони так пишалися? Безумовно так. Просто ми зробили її смачнішою, щоб солодшими були наші спогади.

Але все це не тільки про нас, це також про вас, про ваш вибір пити не тільки смачні, а й корисні, здорові напої.