Вогненний ІмбустерпродукцiяКонтакти
Кошик( 0 )
Вогненний ІмбустерпродукцiяКонтакти
Про компанiю
Історія створення Jiva Комбуча

В один зі спекотних літніх днів 2015 року я вперше побачив у Нью-Йорку на полиці магазину здорового харчування напій під назвою «Комбуча». Я навіть не міг собі уявити, що це спадкоємець того самого «чайного гриба», який багато років тому вирощувала на підвіконні у трилітровій банці моя бабуся в Україні.

Як виявилося, цей напій мав не тільки унікальні цілющі властивості, а й був неймовірно смачним

Я захотів, щоб українці могли вповні насолодитися цим благородним і корисним напоєм, але шлях на батьківщину виявився довгим. Мені знадобилися роки не тільки щоб освоїти технологію виробництва Комбучі, а й щоб відтворити цю культуру в Україні, яка, немов губка, мала увібрати необхідні їй елементи з нашого навколишнього середовища

Ми назвали нашу українську Комбучу — Jiva. Це живий напій, який дарує нам необхідну життєву енергію.

Виробництво Jiva Kомбучі не є масовим, а має індивідуальний характер, і разом з тим ми хочемо випускати цей продукт не для обраних, а для кожного, тому що він повертає нас до наших витоків, до рідної культури Комбучі.

Reborn in Kyiv summer 2019

Павло Кесельман
Засновник