Вогненний ІмбустерпродукцiяКонтакти
Кошик( 0 )
Вогненний ІмбустерпродукцiяКонтакти
Чому варто пити Jiva Комбучу?
icon1
Тому, що це смачний напій з корисними властивостями, який запам’ятовується.
Створення нового виду Комбучі — це складна, творча й кропітка робота нашої команди,
в процесі якої ми випробов уємо десятки рецептур і проводимо безліч дегустацій
до остаточного затвердження максимально смачного й корисного напою, кожним
з яких ми можемо не тільки захоплюватися, а й пишатися.
icon1
В процесі виготовлення нашої Комбучі використовується високоякісний зелений чай Сенча, який наша компанія імпортує з Китаю.
Сенча, як відомо, є чаєм з одним з найвищих рівнів вмісту антиоксидантів і поліфенолів.
icon1
Jiva Комбуча — абсолютно живий продукт, що містить корисні бактерії та органічні кислоти.
Ми не пастеризуємо нашу Комбучу. Понад двадцять років тому, на зорі відродження культури вживання Комбучі, у США з’явилося два виробника. Один з них випускав живий, натуральний продукт, а інший — пастеризований, щоб було простіше організувати дистрибуцію та захопити більшу частину ринку. Через деякий час одна з цих
компаній стала безперечним лідером на американському та світовому ринку, а інша практично опинилася на межі банкрутства. Ця історія свідчить про те, що сьогоднішній споживач віддає перевагу не тільки трендовому продукту з модною назвою, а тому, що дійсно є живим і натуральним.
Читати повністю

icon1
Наша Комбуча не містить алкоголь.
У світі існує три відомих способи вирішення проблеми виробництва безалкогольної Комбучі. Один з них — пастеризація, процес, який ми не використовуємо, оскільки він вбиває всі корисні мікроелементи і робить Комбучу звичайним газованим напоєм. Інші два — дистиляція і фільтрація — однаково хороші для вирішення цієї проблеми. Наша компанія
використовує складний, багатоступінчастий процес фільтрації для очищення Комбучі від алкоголю й запобігання його утворенню. Деякі виробники не приділяють увагу цій важливій проблемі, і їх Комбуча може містити до 3 % алкоголю.
Читати повністю

icon1
Ми використовуємо тільки натуральні інгредієнти — ягоди, фрукти, соки, екстракти і настої.
Наша компанія не використовує барвники, консерванти, стабілізатори та штучні підсилювачі смаку, що значно здорожує процес виробництва. Але ми переконані, що продукт, який створений і просувається як корисний, не може містити жодних шкідливих компонентів, навіть у мінімальних кількостях. Це суперечить нашим принципам.
Ми піклуємося про репутацію і віримо, що вона залежить від якості нашої продукції. Все, що ви бачите на етикетці, — це саме те, що отримуєте в пляшці.

Читати повністю

icon1
Ми проводимо постійний контроль якості на всіх етапах виробництва.
Якість Jiva Комбуча стабільно висока і не залежить від виду та обсягу продукції,
що випускається. Ми не згодні з думкою окремих виробників, які стверджують,
що смакові якості й рівень газації Комбучі може змінюватися від партії до партії
через природний процес бродіння. Якість будь-якого продукту має бути
стабільною, так роблять кращі і найбільші виробники у світі.
Так робимо і ми. Просто це значно складніше. Стабільна якість продукту таі його натуральні властивості повинні доповнювати один одного.

Читати повністю
icon1
Зроблено з любов’ю і для кожного.
Ця фраза давно стала кліше, і, напевно, вона бере свій початок від
перших виробників американської Комбучі. Надалі цю крилату фразу
«зроблено з любов’ю» підхопили багато виробників і передруковують її з пляшки
на пляшку. Для нас це не тільки слова. Ми не просто робимо нашу Комбучу з любов’ю, ми її обожнюємо й п’ємо щодня із величезним задоволенням.
Jiva Комбуча — це завжди свято, і ми запрошуємо вас розділити цю радість з нами, скуштувавши охолодженої Комбучі. Ми впевнені, що в нашій великій лінійці смаків ви знайдете ті, які вам припадуть до смаку, і будете пити Jiva Комбуча з такою ж любов’ю, з якою ми її робимо
Читати повністю